Auto pladeværksted - det rigtige valg​

Som bilejer slipper du ikke for at skulle have din bil på auto pladeværksted i ny og næ, men du er selv herre over, hvor du vil have den hen.

Hvis du søger et auto pladeværksted, kan du få ordnet din bil hos RH Pladeværksted ApS. Jeg udfører forskellige former for reparationer, og jeg renoverer ligeledes veteranbiler og andre specialbiler.

Er uheldet ude? Få din bil på autoriseret auto pladeværksted

Jeg kan hjælpe dig, hvis din bil får en skade. Ved uheld er det ikke ualmindeligt, at bilerne pådrager sig diverse buler, og det udbedrer jeg på mit auto pladeværksted. Hvis der er tale om en forsikringsskade, hjælper jeg gerne fra start til slut.

Jeg samarbejder med alle forsikringsselskaber og kender til deres strenge krav, så resultatet altid stemmer overens med dine og deres krav.​

Renovering af veteran- og specialbiler

Jeg varetager mange renoveringsprojekter af blandt andet veteranbiler og specialbiler og restaurerer historiske biler. De bliver i mange tilfælde bygget op med nye pladedele. Jeg har også god erfaring med at rette biler op inden for motorsport og rally på mit auto pladeværksted.

Rustbehandling af din bil

Når du kommer med din bil til mit auto pladeværksted, vurderer jeg den og kommer med et bud på, hvordan jeg kan rustbehandle den. Jeg vælger ingen middelvej, men altid en grundig løsning, så rusten ikke vender tilbage.

Få mere info om mit auto pladeværksted i dag

Du er velkommen til at kontakte mig på telefon 20 95 93 63 eller på e-mail rnf@get2net.dk, hvis du vil vide mere om mit auto pladeværksted. Jeg ser frem til at høre fra dig.​