Få udført professionelt rustarbejde på bil​

Det er meget svært at undgå, at din bil ruster. Heldigvis er der meget, du kan gøre for at holde din bil i topform. Leder du efter et professionelt værksted, der kan give din bil den rustbehandling, den fortjener? Så er du landet det rette sted.

RH Pladeværksted ApS betjener kunder fra hele landet, og vi har mange års erfaring med rustarbejde på alle slags biler. Vores vigtigste opgave er at fikse din bil, og det gør vi med stor grundighed og omhyggelighed. Alle biler er forskellige, så her finder du ikke standardløsninger.

Din bil fortjener individuel betjening

Kommer du ind til os med din bil, vil vores første opgave være at vurdere din bil. Vi vil se på, hvor stort rustomfanget er, og hvad vi kan gøre for at afhjælpe situationen.

Vi tror som sagt ikke på, at der findes standardløsninger på biler, og det gælder også rustarbejde. Hvad, vi kan gøre for dig, afhænger af den enkelte bil. Forvent derfor kun professionel grundighed, når du kommer ind med din bil til os.

Vi er vant til at udføre rustarbejde på alt fra porcher til veteranbiler, så der er ikke den bil, vi ikke kan fikse.

Din pris for rustarbejde på bil

Ønsker du en pris for rustarbejde på bil? Kontakt os blot, og fortæl os lidt om din bil og dens udfordringer. Derudfra kan vi give dig en pris på, hvad rustarbejdet kommer til at koste dig.

Kontakt os endelig på 20 95 93 63 eller rnf@get2net.dk - så tager vi en dialog og giver dig et uforpligtende tilbud.

Du er også mere end velkommen til at komme forbi vores værksted med din bil - så vurderer vi bilen og det kommende rustarbejde på stedet.

Vi glæder os til at gøre din bil flot igen.