Få hjælp til forsikringsskade på bil

​Hver dag sker der skader på biler rundt omkring i Danmark. De fleste af dem går heldigvis kun ud over din bil, men så skal den jo laves. De fleste bilejere er forsikrede, men hvad skal du helt præcis gøre, når uheldet er ude?

Hos RH Pladeværksted Aps kan vi hjælpe din med forsikringsskade på bil. VVores kunder kommer primært fra Faxe, Vordingborg, og Næstved, men vi tager imod kunder fra hele landet, og du er mere end velkommen til at komme til os, når din bil skal repareres på forsikringens regning - det har vi nemlig helt styr på.

Derfor kan du sagtens undgå fordelsværksteder

Mange forsikringsselskaber har tilknyttede fordelsværksteder, som de sikkert forsøger at anbefale til dig. De vil helt sikkert prædike, at du hos et fordelsværksted får den bedste og hurtigste behandling. Og så får du tilmed en lånebil, så du ikke er uden bil, mens reparationerne foretages.

Disse låneværksteder er ikke nødvendigvis dårlige værksteder. Problemet kan dog være, at forsikringsselskaberne får en god pris her - og værkstederne skal løbe stærkt for at kunne give det gode tilbud, hvilket kan påvirke kvaliteten af reparationen.

Vi kan matche den samme service, men vi skal ikke løbe nær så stærkt. Vi tager os tid til den enkelte bil, så du får en bil tilbage, der kører som før.

Kan du få en lånebil?

Hos os kan du også få en lånebil, mens vi passer på din bil. Det eneste, du skal foretage dig, er at melde din skade til forsikringen. Så overtager vi al reparation og videre korrespondance med dit forsikringsselskab.

Det er da smart.

Du bestemmer selvfølgelig selv, hvem der skal udføre din forsikringsskade på bil. Vid blot, at vi har stor erfaring på området, og vi efterlever de strenge krav, der kan være fra forsikringsselskabets side.

Ønsker du hjælp til forsikringsskade på bil?

Skal vi hjælpe dig med din forsikringsskade på bil? Kontakt os endelig på 20 95 93 63 eller rnf@get2net.dk. Så lægger vi sammen en god plan for, hvordan din bil bliver repareret på bedst mulig vis. Forsikringsselskabet tager vi os af.

Vi ser frem til at hjælpe dig og din bil.